Wijncadeau Italie exclusief 2x75cl
Wijncadeau Italie exclusief 2x75cl
Wijncadeau Italie exclusief 2x75cl
Wijncadeau Italie exclusief 2x75cl
Wijncadeau Italie exclusief 2x75cl

Wijncadeau Italie exclusief 2x75cl

€ 67,25
Inclusief belasting

Een wijnset met twee mooie flessen wijn van 75cl. Deze wijn komt van het beroemde wijnhuis Montresor uit Italië.

Aantal Korting U bespaart
25 5% Tot € 84,06
50 € 7,00 Tot € 350,00
100 10% Tot € 672,50

Omschrijving

Dit wijngeschenk is het pronkstuk uit onze collectie wijngeschenken. Deze zwarte, strak vormgegeven wijnkist met transparante deksel welke hem een bijzonder mooie uitstraling geeft, heeft een ruim assortiment accesoires meegekregen:

- Tweetal flesstoppers
- Druppelring
- Schenkhulp
- Kelnersmes
- Temperatuur meter.

Dit alles bevindt zich onder de transparante deksel, daaronder vormt zich weer een deksel waaronder ruimte is gemaakt voor het probleemloos vervoeren van, in dit geval, twee fantastische bewaarwijnen. Deze wijnen uit bijzondere regio's en van traditionele wijnhuizen doen de tong strelen. Geniet van dit schitterende geschenk welke niet in een winkel verkrijgbaar is!

Pinot Grigio Montresor.
Cantine Giacomo Montresor in Monteforte, niet ver van Verona, is een wijnbedrijf dat uitstekend bekend staat in Veneto – in het noordoosten van Italië. Modern en tegelijk geworteld in de beste tradities van Italië, van Veneto en Südtirol. Deze variëteitswijn is van de almaar populairder worden pinot grigio-druif. Op z’n Frans pinot gris. Onderhand wereldwijd een van de bekendere witte soorten. Wijnen van de pinot grigio-druif zijn daarom zo gewild, omdat ze vulling en structuur koppelen aan een zacht, soms zelfs mollig mondgevoel en veel expressie. De zegetocht van de pinot gris is begonnen in de Franse Elzas, maar nu zien we deze variëteit in Duitsland, Nieuw-Zeeland, Australië, Californië, Slovenië en ook natuurlijk Italië. Vooral in Noordoost-Italië. En de ervaring leert dat de pinot grigio het in Noordoost-Italië, in dit geval in Valdadige aan de voet van de Alpen bij Bolzano, perfect kan doen. Kan doen, want het is natuurlijk afhankelijk van de competenties van de producent. En de familie Montresor kent het klappen van de zweep.

Productdetails

Hoogte
14,5
Lengte
36,2
Breedte
21
Indeling
2 flessen
Deksel
Transparant
Accessoires
7 accessoires
Wijnsoort
Rood/wit
Land
Italië
Wijnhuis
Alex Fabi
Montresor
Kleur
Zwart
Materiaal
Hout
Inhoud
75cl
Product added to wishlist
Artikel toegevoegd aan vergelijk

Wijnengeschenken.nl gebruikt cookies.
Door verder gebruik te maken van deze website
ga je hiermee akkoord.