Bier pakket

Een échte Oudenaardse bruine is friszurig. Na de fluweelzachte aanzet volgen aroma’s van gebrande en geroosterde mout, karamel, hop, en fruitige toetsen die door zinderen in de smaak tot de licht bittere afdronk. Het bier dankt zijn naam aan de bekende levensgenieter en kunstschilder Adriaen Brouwer.
Bryggja Tripel is gebrouwen door de hobbybrouwers “De Hippe Hoppers”. Zij werden in 2012 in Brussel uitgeroepen tot de Beste Hobbybrouwers.
De Urthel Samaranth bieren zijn van een andere niveau. Het is een speciaalbier dat wordt gebrouwen in Nederland, maar met de Belgische stijl. Het zijn echte smulbieren
Een prachtig biergeschenk met een grote fles Speciaalbier van 75cl. Dit bier komt van de bekende brouwerij Hertog Jan en heeft een alcoholpercentage van 10%.
Een heerlijk biergeschenk met een grote fles Speciaalbier van 75cl. Dit bekende bier komt uit België en heeft een alcoholpercentage van 8%
Hop de brewer, afkomstig uit brouwerij De Oude Maalderij. Het bier is speciaal gebrouwen voor het 11de Zythos bier festival.
Saison d’Erpe-Mere is een blond bier van hoge gisting dat gebrouwen wordt volgens de aloude Henegouwse Saison traditie. Het wordt niet gefilterd en is dus een zuiver natuurbier!
€ 11,53
Een heerlijk biergeschenk met een heerlijke fles Speciaalbier van 75cl. Dit bier komt uit België en heeft een alcoholpercentage van 6%
De Ondineke Tripel is het stadsbier van Aalst. Dit bier wordt erg speciaal gemaakt aangezien er geen gebruik wordt gemaakt van kruiden. De brouwer heeft ervoor gekozen om de smaak te generen door gebruik te maken van diverse soorten hop.
De Pannepot is één van de grootste series van De Struise Brouwers. Pannepot is een echte Belgian dark Strong ale met een stoute, maar subtiele toets.
€ 19,41
Een prachtig biergeschenk met twee heerlijke speciaalbieren met een inhoud van 75cl. Deze bieren komen van brouwerij Les 3 Fouquets uit België.
Product added to wishlist
Product added to compare.

Wijnengeschenken.nl gebruikt cookies.
Door verder gebruik te maken van deze website
ga je hiermee akkoord.