Wijn cadeau

€ 16,29
Dit wijnpakket bevat een heerlijke wijn van 75cl en een luxe houten wijnkistje. De wijn is afkomstig uit Italië van het wijnhuis: Poderi delle Rose
€ 26,99
Een wijnkado met twee heerlijke flessen wijn van 75cl. Deze wijnen komen uit Italië van het wijnhuis Poderi delle Rose.
€ 24,50
Een geschenk met twee heerlijke flessen wijn van 75cl. Deze wijnen komen uit Frankrijk van het wijnhuis Bee Famous.
€ 12,75
Een wijncadeau met een heerlijke fles wijn van 75cl. Deze wijn komt uit Frankrijk van het wijnhuis Bee Famous.
€ 13,99
Een wijncadeau met een heerlijk fles wijn van 75cl. Deze wijn komt uit Italie van het wijnhuis Alberini.
€ 50,15
Een wijngeschenk met drie heerlijke wijnen van 75cl. Deze wijnen komen van het wijnhuis Poderi delle Rose uit Italië.
€ 24,75
Een wijncadeau met een heerlijke fles wijn met een inhoud van 75cl. Deze Franse wijn komt van het wijnhuis Bee Famous.
€ 27,89
Een wijngeschenk met een heerlijke wijn van 75cl. Deze wijn komt uit Italië van het wijnhuis Poderi delle Rose.
€ 36,75
Dit wijncadeau bevat twee heerlijke wijnen van 75cl. De wijn komt van het wijnhuis Poderi delle Rose uit Italië.
Een wijngeschenk met een heerlijke fles wijn met een inhoud van 75cl. Deze wijn komt van het wijnhuis Laficaia uit Italië. 1. Laficaia Gavi di Gavi is een witte wijn met een lichte Citrus smaak.
€ 21,99
Een wijngeschenk met een heerlijke Cava van 75cl. Deze Cava komt van het wijnhuis Pata Negra uit Spanje.
€ 59,99
Een mooi wijngeschenk met daarin twee heerlijke wijnen van 75cl. Deze Franse wijnen komen van het wijnhuis Bee Famous.
€ 15,49
Een wijncadeau met een heerlijke Cava met een inhoud van 75cl. Deze Cava komt van het wijnhuis Pata Negra in Spanje.
€ 49,95
Een wijngeschenk met daarin twee wijnen: 1. Barbera d'Asti 2. Gavi di Gavi Beide wijnen komen van het wijnhuis Laficaia uit Italie. Dit wijnhuis is opgericht door Erico Piantato die zijn droom is nagestreven. De naam Laficaia komt van een vijgenboom waar hij veel herinneringen aan had met zijn grootvader.

Een bijzonder wijncadeau is erg mooi om te geven. Dit is een van de meest originele cadeaus die je iemand kunt geven. En een wijn cadeau valt ook altijd in de smaak. Niet voor niets is het een traditie binnen veel culturen om wijn kado te geven als men ergens uitgenodigd is voor het eten of voor een verjaardag.

De wijngeschenken van wijnengeschenken.nl kunt u tóch persoonlijk en origineel maken door het helemaal toe te spitsen op de ontvanger. Denk daarbij eens aan de gepersonifieerde wijnkistjes en verpakkingen die wij in ons assortiment hebben. Zo geef je niet gewoon een flesje wijn cadeau, maar geef je het gevoel écht aan die persoon gedacht te hebben. Iets dat iedereen zal waarderen. Ook binnen het bedrijfsleven wordt veel wijn kado gedaan. Als relatiegeschenk bij het aangaan van een nieuwe samenwerking, om iemand te verwelkomen bij een bedrijf of bij het afscheid nemen van een werknemer. Ook als kerstgeschenk of in een kerstpakket blijft wijn onverminderd populair.

Bij wijnengeschenken.nl bieden we de mogelijkheid om uw bedrijfsnaam of bedrijfslogo op het etiket of op de verpakking te laten zetten met verschillende technieken. Denk hierbij aan het laten etsen of graveren van de wijnkist, een tinnen etiket of een full color briefje of een handgeschreven kaartje met een persoonlijke boodschap met uw naam of natuurlijk de naam van de ontvanger.Bij wijnengeschenken.nl hebben wij wijngeschenken in drie verschillende prijs categorieën.

In de categorie cadeau’s van €11,- tot €20,- vindt u al prachtige betaalbare cadeau’s met 1 of 2 flessen wijn in een prachtige geschenkverpakking. Dit kan variëren van een eenvoudige wijntas tot een mooie aluminium koker met een fles Prosecco of een uitgebreide wijnkist met een luxe sommeliersset.

In de prijsgroep €20,- tot €31,- komt u qua wijn en verpakking een stapje hoger. Hier zijn al wat uitgebreidere sets te vinden en bijvoorbeeld de magnum fles Prosecco. Ook een parel in deze groep is de set met de rode Ripasso della Crosara met decanteerkaraf en 2 prachtige wijnglazen. Een complete set waar iedere rode wijndrinker veel plezier aan zal beleven.

De groep €37,- tot €125,- bevat de Rolls Royces onder de wijncadeau’s. Hier komt u schitterende geschenken tegen die u eigenlijk liever zelf wilt houden. Dat kan natuurlijk ook. De wijncadeau’s van wijnengeschenken.nl zijn ook uitermate geschikt om aan uzelf cadeau te doen. Hier vindt u namelijk alle topwijnen in ons assortiment van de beste wijnhuizen ter wereld. Één van de toppers uit deze groep is het wijnpakket van het befaamde Montresor wijnhuis. Dit wijn cadeau bestaat uit een schitterende design wijnkist gemaakt van zilverkleurig aluminium met een strakke look. De kist is rijkelijk gevuld met een complete 6-delige sommelierset met een kelnersmes, thermometer , druppelring, loodsnijder, schenktuit met stop en een losse flessenstop. De wijnen in dit pakket zijn de rode Valpolicella Capitel delle Crosara Ripasso en de witte Lugana Gran Guardia van het gerenommeerde Italiaanse wijnhuis Giacom Montresor.

Aan de bierdrinkers is natuurlijk ook gedacht bij wijnengeschenken.nl. Zo hebben we het bierpakket dat bestaat uit 6 verschillende Belgische bieren en verschillende geschenkkisten met grote flessen van bijzondere speciaalbieren.

Product added to wishlist
Artikel toegevoegd aan vergelijk

Wijnengeschenken.nl gebruikt cookies.
Door verder gebruik te maken van deze website
ga je hiermee akkoord.