Wijngeschenk rood

€ 13,46
Dit wijnpakket bevat een heerlijke wijn van 75cl en een luxe houten wijnkistje. De wijn is afkomstig uit Italië van het wijnhuis: Poderi delle Rose
€ 11,56
Een wijncadeau met een heerlijk fles wijn van 75cl. Deze wijn komt uit Italie van het wijnhuis Alberini.
€ 21,69
Een wijngeschenk met een heerlijke wijn van 75cl. Deze wijn komt uit Italië van het wijnhuis Poderi delle Rose.
€ 30,37
Dit wijncadeau bevat twee heerlijke wijnen van 75cl. De wijn komt van het wijnhuis Poderi delle Rose uit Italië.
€ 52,02
Een prachtig wijncadeau met twee heerlijke wijnen met een inhoud van 75cl. Deze wijnen komen van het wijnhuis Chateau de Fonbel uit Frankrijk.
€ 36,69
Een wijncadeau met een heerlijke fles wijn van het wijnhuis Montresor, deze wijn komt uit Italie en heeft een inhoud van 75cl.
€ 39,05
Een prachtig wijngeschenk met een heerlijke Franse wijn van het wijnhuis Chateau de Fonbel, deze wijn heeft een inhoud van 75cl.
€ 20,07
Een wijncadeau met een heerlijke wijn met een inhoud van 75cl. De wijn komt van het wijnhuis Ferri Arnoud uit Frankrijk.
€ 20,62
Een wijncadeau met een heerlijke wijn uit Frankrijk. De wijn komt van het wijnhuis Les Terrasses Cevenoles en heeft een inhoud van 75cl.
€ 15,66
Het wijngeschenk Nero Davola is een wijncadeau met een Italiaanse wijn in een luxe houten wijnkist.
€ 14,42
Een wijncadeau met een heerlijke Franse wijn. Deze wijn komt van het wijnhuis Domaine Ferri Arnoud en heeft een inhoud van 75cl.
€ 46,69
Een wijncadeau met twee heerlijke wijnen uit Frankrijk, deze wijnen komen van het wijnhuis Domaine des Pasquiers en hebben een inhoud van 75cl.
€ 15,66
Een wijncadeau met een heerlijke wijn van het wijnhuis Poderi delle Rose, deze wijn komt uit Italië en heeft een inhoud van 75cl.
€ 14,42
Een wijngeschenk met een heerlijke fles wijn uit Frankrijk, deze wijn komt van het wijnhuis Domaine Ferri Arnoud en heeft een inhoud van 75cl.
Een mooi wijngeschenk met daarin een heerlijke wijn uit Italië. De wijn komt van het wijnhuis De Feudis en heeft een inhoud van 75cl. 1. De Feudis Lounge Primitivo del Salento is een rode wijn met smaken van pruimen, rode bessen en kersenconfituur.
€ 27,23
Dit wijn cadeau bestaat uit twee heerlijke Italiaanse wijnen van het wijnhuis Alex Fabi. 1. Alex Fabi Valpolicella Ripasso2. Alex Fabi Rosso Veronese 
€ 14,83
Een mooi wijngeschenk met een heerlijke Franse wijn van het wijnhuis Bee Famous. Deze wijn heeft een inhoud van 75cl.
€ 22,48
Een wijngeschenk met een heerlijke wijn van het wijnhuis Domaine des Pasquiers uit Frankrijk. De wijn heeft een inhoud van 75cl.
€ 18,14
Wijngeschenk Bee Famous Merlot is een geschenk met een heerlijke Franse wijn van het wijnhuis Les Terrasses Cevenoles. De wijn heeft een inhoud van 75cl.
€ 16,12
Een mooi wijngeschenk met een heerlijke wijn van het wijnhuis Alex Fabi, deze wijn komt uit Italie en heeft een inhoud van 75cl.
Product added to wishlist
Product added to compare.

Wijnengeschenken.nl gebruikt cookies.
Door verder gebruik te maken van deze website
ga je hiermee akkoord.