Italiaans wijngeschenk

€ 13,46
Dit wijnpakket bevat een heerlijke wijn van 75cl en een luxe houten wijnkistje. De wijn is afkomstig uit Italië van het wijnhuis: Poderi delle Rose
€ 21,48
Een wijnkado met twee heerlijke flessen wijn van 75cl. Deze wijnen komen uit Italië van het wijnhuis Poderi delle Rose.
€ 11,56
Een wijncadeau met een heerlijk fles wijn van 75cl. Deze wijn komt uit Italie van het wijnhuis Alberini.
€ 40,08
Een wijngeschenk met drie heerlijke wijnen van 75cl. Deze wijnen komen van het wijnhuis Poderi delle Rose uit Italië.
€ 21,69
Een wijngeschenk met een heerlijke wijn van 75cl. Deze wijn komt uit Italië van het wijnhuis Poderi delle Rose.
€ 30,37
Dit wijncadeau bevat twee heerlijke wijnen van 75cl. De wijn komt van het wijnhuis Poderi delle Rose uit Italië.
Een wijngeschenk met een heerlijke fles wijn met een inhoud van 75cl. Deze wijn komt van het wijnhuis Laficaia uit Italië. 1. Laficaia Gavi di Gavi is een witte wijn met een lichte Citrus smaak.
€ 41,28
Een wijngeschenk met daarin twee wijnen: 1. Barbera d'Asti 2. Gavi di Gavi Beide wijnen komen van het wijnhuis Laficaia uit Italie. Dit wijnhuis is opgericht door Erico Piantato die zijn droom is nagestreven. De naam Laficaia komt van een vijgenboom waar hij veel herinneringen aan had met zijn grootvader.
€ 36,69
Een wijncadeau met een heerlijke fles wijn van het wijnhuis Montresor, deze wijn komt uit Italie en heeft een inhoud van 75cl.
€ 15,66
Het wijngeschenk Nero Davola is een wijncadeau met een Italiaanse wijn in een luxe houten wijnkist.
1. Een heerlijke Italiaanse mousserende wijn genaamd Pavo Franciacorta brut. Deze unieke wijn heeft een prachtig wijnkistje voor een origineel cadeau
1. Een heerlijke mousserende wijn genaamd Pavo Franciacorta natura. Deze mousserende wijn komt uit Italie en is perfect voor een speciale gelegenheid. 
€ 15,66
Een wijncadeau met een heerlijke wijn van het wijnhuis Poderi delle Rose, deze wijn komt uit Italië en heeft een inhoud van 75cl.
Een mooi wijngeschenk met daarin een heerlijke wijn uit Italië. De wijn komt van het wijnhuis De Feudis en heeft een inhoud van 75cl. 1. De Feudis Lounge Primitivo del Salento is een rode wijn met smaken van pruimen, rode bessen en kersenconfituur.
€ 27,23
Dit wijn cadeau bestaat uit twee heerlijke Italiaanse wijnen van het wijnhuis Alex Fabi. 1. Alex Fabi Valpolicella Ripasso2. Alex Fabi Rosso Veronese 
Product added to wishlist
Product added to compare.

Wijnengeschenken.nl gebruikt cookies.
Door verder gebruik te maken van deze website
ga je hiermee akkoord.