Blond

Saison d’Erpe-Mere is een blond bier van hoge gisting dat gebrouwen wordt volgens de aloude Henegouwse Saison traditie. Het wordt niet gefilterd en is dus een zuiver natuurbier!
Het bier klootzakske is ontstaan tijdens een weekend onder vrienden. Tijdens dit weekend was het thema “maffia” en heeft de organisator speciaal voor deze gelegenheid een bier gebrouwen.
De Hertenheer afkomstig van de brouwerij Het Nest is een volmondig blond bier. Dit speciaalbier is heeft een mooi en krachtig hoparoma met een fris fruitig karakter.
Dit blonde bier bestaat uit twee heerlijke smaken van Coriander en gedroogde Sinaasappelschillen. Door deze smaken krijgt het bier een heerlijke frisse en kruidige bitterheid met een lichte afdronk. Het bier komt van de Belgische brouwerij Mokke
Dit heerlijke zomerse biertje is perfect als dorstlesser. Door zijn frise limoen, lychee en grapefruit smaak is het een echte doordrinker, wat niet erg is want het bier heeft een alcoholpercentage van slechts 4%. Verder is de Jongleur een volmondig en stevig bier.
Den Toetëlèr Blond, is een overheerlijk bier van hoge gisting met nagisting op de fles. Naast zijn volle smaak en licht bittere afdronk valt Toetëlèr Blond vooral op door zijn goudgele kleur en zijn alcoholpercentage van 7.3%.
Toetëlèr blond trouble is een overheerlijk bier van hoge gisting en met een nagisting op de fles. Naast zijn volle smaak en licht bittere afdronk, valt de Toetëlèr vooral op door zijn goudgele kleur. Verder heeft dit bier een alcoholpercentage van 9%
Papegaei is een heerlijk sterk blond bier. Het bier heeft een hoge gisting en een hergisting in de fles. Verder is het bier ongefilterd en niet gepasteuriseerd. Hierdoor heeft het bier zijn krachtige honing en abrikoos smaak gekregen. Papegaei komt van de brouwerij: Verstraete
De Poes blond is een blond ongefilterd bier van hoge gisting, met nagisting op de fles. Het bier is fruitig met een lichte alcoholtoets achteraan de tong
Dit is 1 van de 4 bieren die Eifel Craft Beer produceren. De blonde variant van deze brouwerij heeft een goed gedosseerde mix van mout, ijzerhard en grapefruit.
Dit ongefilterd abdijbier is verrassend licht en smaaktvol en hergist op fles. In de neus voeren hop, kruiden en citrus de boventoon. De afdronk is hoppig en droog door de dry hopping dat wordt toegepast aan het einde van het brouwproces.
Fier, koppig en karaktervol zoals zijn grote broer, de Gentse Strop, maar tegelijk heel uniek door zijn rebelse temperament. De Rebelse Strop staat voor een koppig bier dat indruk maakt.
Fier, koppig, karaktervol… Keizer Karel dichtte de rebelse Gentse ‘stroppendragers’ al deze eigenschappen toe. Wat geldt voor de Gentenaars, gaat ook op voor dit sterk blond bier.
Dit bier is een donkerbruin biobier met stevige, beige kraag en werd gerijpt op het hout van sherry- en whiskyvaten. Hierdoor krijgt het donkerbruine degustatiebier met 10% alcoholvolume een sutbtiele houttoets mee.
Dit blonde abdijbier hergist op fles, aarzelt tussen degustatiebier en doordrinker. Een fruitschaal vol fruit kleurt de neus. Citrus, fruit, hop en mout verleiden de smaakpapillen. Het feest eindigt met een lange, droge afdronk.
Tripick 6 is een Belgisch blond bier en wordt ook wel het broertje van de Tripick 8 genoemd. Dit bier wordt gebrouwen in Brouwerij Les 3 Fouquets.
Wilderen goud is een heerlijk goudkleurig bier met een Belgische achtergrond. De brouwerij die dit bier op de markt heeft gebracht is Brouwerij Wilderen.
Tripick 8 is een Belgisch Blond en wordt ook wel de grote broer van de Tripick 6 genoemd. Dit bier wordt gebrouwen in Brouwerij Les 3 Fouquets.
Sloeber is een blond bier met een Belgische achtergrond. Dit bier wordt gebrouwen in Brouwerij Roman te Oudenaarde.
Boerinneken bier is een bier dat afkomistig is uit Belgie. De brouwerij van dit bier staat in Beveren. De naam van de brouwerij is De proefbrouwerij voor Verstraeten H&S.
Belgisch ambachtelijk blond bier met een hoge gisting. Het bier heeft een mooie grote, witte schuimkraag die goed op het bier blijft staan.
Product added to wishlist
Product added to compare.

Wijnengeschenken.nl gebruikt cookies.
Door verder gebruik te maken van deze website
ga je hiermee akkoord.