Bier

Een échte Oudenaardse bruine is friszurig. Na de fluweelzachte aanzet volgen aroma’s van gebrande en geroosterde mout, karamel, hop, en fruitige toetsen die door zinderen in de smaak tot de licht bittere afdronk. Het bier dankt zijn naam aan de bekende levensgenieter en kunstschilder Adriaen Brouwer.
Speciaalbier Bryggja tripel...
 • Nieuw
Bryggja Tripel is gebrouwen door de hobbybrouwers “De Hippe Hoppers”. Zij werden in 2012 in Brussel uitgeroepen tot de Beste Hobbybrouwers.
Speciaalbier Hop de Brewer...
 • Nieuw
Hop de brewer, afkomstig uit brouwerij De Oude Maalderij. Het bier is speciaal gebrouwen voor het 11de Zythos bier festival.
Speciaalbier Saison d'Erpe...
 • Nieuw
Saison d’Erpe-Mere is een blond bier van hoge gisting dat gebrouwen wordt volgens de aloude Henegouwse Saison traditie. Het wordt niet gefilterd en is dus een zuiver natuurbier!
Speciaalbier Den Engel - 33cl
 • Nieuw
Het bier Den engel is afkomstig uit de Brouwerij De Bock. Deze brouwerij opende zijn deuren in 2018.
Speciaalbier Bryggja...
 • Nieuw
Bryggja Tripel is gebrouwen door de hobbybrouwers “De Hippe Hoppers”. Zij werden in 2012 in Brussel uitgeroepen tot de Beste Hobbybrouwers.
Speciaalbier Ondineke...
 • Nieuw
De Ondineke Tripel is het stadsbier van Aalst. Dit bier wordt erg speciaal gemaakt aangezien er geen gebruik wordt gemaakt van kruiden. De brouwer heeft ervoor gekozen om de smaak te generen door gebruik te maken van diverse soorten hop.
Speciaalbier Pannepot - 33cl
 • Nieuw
De Pannepot is één van de grootste series van De Struise Brouwers. Pannepot is een echte Belgian dark Strong ale met een stoute, maar subtiele toets.
Speciaalbier Pokerface - 33cl
 • Nieuw
Een volmondig witbier afkomstig uit de brouwerij Het nest. De Pokerface is gebrouwen met de aloude Belgische traditie van tarwebieren. Het bier kent een lichte en verfrissende toets.
Speciaalbier Klootzakske -...
 • Nieuw
Het bier klootzakske is ontstaan tijdens een weekend onder vrienden. Tijdens dit weekend was het thema “maffia” en heeft de organisator speciaal voor deze gelegenheid een bier gebrouwen.
Speciaalbier Schuppenboer -...
 • Nieuw
De Schuppenboer was het eerste bier dat het Nest op de kaart heeft gezet. Een bier dat wordt gebrouwen met cascade hop, waar koriander aan wordt toegevoegd.
Speciaalbier Hertenheer - 33cl
 • Nieuw
De Hertenheer afkomstig van de brouwerij Het Nest is een volmondig blond bier. Dit speciaalbier is heeft een mooi en krachtig hoparoma met een fris fruitig karakter.
Speciaalbier De Poes bruin...
 • Nieuw
Dit Belgische bruin bier is op een traditionele wijze ontstaan en heeft een hoge gisting. Doordat dit bier voor de helft tarwe bevat, kan dit bier beschouwd worden als een bruin tarwebier. Verder heeft dit bier een unieke smaak en is perfect om aan uw collectie toe te voegen.
Speciaalbier Mokke ros - 33cl
 • Nieuw
Dit heerlijke bier is gemaakt met 2 verschillende soorten hop die perfect uitgebalanceerd zijn. Deze tripel is voor iedereen toegankelijk met zijn licht zoete en licht bittere smaak.
Speciaalbier Mokke blond -...
 • Nieuw
Dit blonde bier bestaat uit twee heerlijke smaken van Coriander en gedroogde Sinaasappelschillen. Door deze smaken krijgt het bier een heerlijke frisse en kruidige bitterheid met een lichte afdronk. Het bier komt van de Belgische brouwerij Mokke
Speciaalbier Mokke bruin -...
 • Nieuw
Dit donkere bier van de Mokke familie, is zeker geen teleurstelling. Het is een van de verfijnste donkere bieren, niet te zwaar en heeft een nadruk op gebrande karamel. Oftewel een uniek biertje die u zeker een keer gedronken moet hebben.
Speciaalbier Jongleur...
 • Nieuw
Dit heerlijke zomerse biertje is perfect als dorstlesser. Door zijn frise limoen, lychee en grapefruit smaak is het een echte doordrinker, wat niet erg is want het bier heeft een alcoholpercentage van slechts 4%. Verder is de Jongleur een volmondig en stevig bier.
Speciaalbier Ringmaster...
 • Nieuw
Dit donkerbruine bier is uniek van zichzelf. Hoewel het bier stevige chocolade en koffiesmaken bevat, heeft de brouwerij het voor elkaar gekregen om een laag alcoholpercentage te behouden. Dit resultaat heeft dan ook voor een prachtig porter bier met een volle smaak, maar een zachte bitterheid gezorgd.
Speciaalbier Piccolo finest...
 • Nieuw
Piccolo is een krachtig bier met zeven verschillende kruiden. Door deze kruiden heeft hij een volle smaak en een prachtige goudgele kleur gekregen. Dit bier heeft dan ook smaken van Lavendel, Oregano en tijm. Dit unieke bier moet u geproefd hebben
Speciaalbier Toeteler blond...
 • Nieuw
Den Toetëlèr Blond, is een overheerlijk bier van hoge gisting met nagisting op de fles. Naast zijn volle smaak en licht bittere afdronk valt Toetëlèr Blond vooral op door zijn goudgele kleur en zijn alcoholpercentage van 7.3%.
Speciaalbier Toeteler amber...
 • Nieuw
Dit Amber bier heeft sterke karamel aroma's en een lichte smaak van vlierbloesem. Dit Belgische bier wordt gebrouwen door brouwerij Den Toetëlèr in Hoeselt.
Product added to wishlist
Product added to compare.

Wijnengeschenken.nl gebruikt cookies.
Door verder gebruik te maken van deze website
ga je hiermee akkoord.